Vidám szüreti bál a Tegoszban

Szüreti bált tartottak a Tegosz Benczúr utcai idősek napközijében október 9-én délután.

Immár hagyomány a Terézvárosi Gondozó szolgálat idősek klubjában, hogy valamikor októberben jó hangulatú szüreti mulatsággal búcsúztatják a nyarat.

 

 

Műsorral készültek a klubtagok a szüreti mulatságra

 

Az idei ünnepségen Király Melinda klubvezető köszöntője után Hassay Zsófia polgármester és Simonffy Márta alpolgármester is üdvözölte kerületünk szépkorú lakóit. A vendégek elmondták, hogy mindig örömmel tesznek eleget a meghívásnak, hiszen az idősek klubjának rendezvényein olyan kedves fogadtatásban részesülnek, ami szívet melengető számukra.

 

 

Bor is került a poharakba

 

Ezúttal a klub tagjai közül néhányan egy verses jelenetet adtak elő, amelyet szüreti nótákkal tettek emlékezetesebbé. Sikerük megérdemelt volt, a közönség vastapssal jutalmazta a „társulatot”.

 

Az előadás után szendvicseket, üdítőt és pogácsát kínáltak a vendéglátók, de természetesen bor is került a poharakba. A délután hátralévő részét a szépkorúak élő zenével kísért táncos mulatsággal töltötték.

 

Gulyás Judit

Örömmel veszek részt a szereplésekben, ha csak lehet, jelentkezem az előadásokra. Sajnos az énekhangom nem túl jó, de a kórusban bátrabban dalolok. Nagy-nagy izgalommal készültünk az előadásra. Hetente kétszer-háromszor is próbáltunk, és úgy érzem, meg lett az eredménye, hiszen nagy tapsot kaptunk.

Imre Lajos

Én úgy öt éve csatlakoztam a klubhoz, de már előtte is a Tegoszba jártam ebédelni, így mondhatom, hogy törzstag vagyok. Jó a társaság és nagyon aranyosak a vezetőink is. Ezt a szüreti darabot is Melinda és Nórika állította össze, de előtte megbeszéltük, és a mi ötleteinket is beépítették a szövegekbe. Így közös alkotás született, amit mindannyian nagyon élveztünk.