image

Virágosztás a Föld napja alkalmából

Április 22. a Föld napja. A terézvárosi önkormányzat – a hagyományoknak megfelelően – idén is virágokat ajándékozott a terézvárosi lakosoknak a világméretű környezetvédelmi mozgalomhoz csatlakozva. A Hunyadi téren Hassay Zsófia polgármester, az önkormányzati képviselők és a polgármesteri hivatal munkatársai három tő növényt – futómuskátlit, petúniát és vinkát – adtak át a magukat lakcímkártyával igazolni tudó terézvárosiaknak.


 

Hassay Zsófia

A Föld napja alkalmából a terézvárosi önkormányzat idén is három tő virágot ajándékozott a magukat lakcímkártyával igazolni tudó kerületi lakosoknak. A virágosztásban Hassay Zsófia polgármester is segédkezett.

Óvári Gyula

Óvári Gyula alpolgármester virágosztás közben

Bundula Csaba

Bundula Csaba alpolgármester a virágok átadását humoros megjegyzéseivel kommentálhatta, legalábbis erre enged következtetni, hogy a háttérben álló Hegyi András és Lindmayer Viktor képviselők szemmel láthatóan jól szórakoztak

vir

Feiner Józsefné terézvárosi lakos kérdésünkre elmondta: nagyon örülnek annak, hogy az önkormányzattól virágokat kapnak, várták a virágosztást, annak ellenére, hogy egyébként is igyekeznek minél több virágot vásárolni. Véleménye szerint jó lenne, ha minden ablakban lenne virág, majd hozzátette: „Hátha most kedvet kapnak az emberek lakókörnyezetük szépítéséhez”.

 

Bozlék Krisztina / Fotó: Steindl Gabriella

Cimkék: virágosztás | Hunyadi tér | Hassay Zsófia
2012. április 24.