Jubileumi egészségnap a Széchenyiben

Kedves Terézvárosiak!

 

Beköszöntött az ősz, ezzel együtt elérkezett a tanévkezdés ideje is. Terézvárosban szeptember 3-án tartották az általános iskolák a tanévnyitókat. Ezeken az ünnepségeken az elsős kisdiákok az önkormányzat értékes ajándékával, egy hasznos holmikkal telepakolt hátizsákkal térhettek haza, s elárulhatom, hogy a most beiratkozott terézvárosi óvodások is hasonló ajándékra számíthatnak.

 

 


 

Kedves Terézvárosiak!

 

Szeptember 3-én a Széchenyi fürdőben a jubileumi, tizedik egészségnapra vártuk a szépkorúakat, akik örömmel vettek részt a gyógytornán, az akvafitneszen, a masszázson. A jubileumot egy óriási tortával tettük emlékezetessé, a szórakoztatásról pedig a kerületben élő, népszerű színészházaspár: Kovács István és Sajgál Erika gondoskodott.

Egész szeptemberben egymást követik kerületünkben a színvonalas és szórakoztató programok. Nyolcadikán a Kolibri Színház ingyenes családi nappal nyitja meg idei évadát a Jókai téren. A Hunyadi téri TÉR/ZENE koncertek is folytatódnak, az őszi napokon visszatérünk a délelőtti időpontokhoz.

Idén szeptember 15-16-án rendezik meg az autómentes hétvégét, melyhez most is csatlakozik kerületünk. Az Andrássy utat két napra birtokba vehetik a gyalogosok, hogy részesei lehessenek Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi programsorozatának.

 

 

Kedves Terézvárosiak!

 

Az ősz beköszöntével is tartunk egészségnapot az Eötvös10-ben. A Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat szervezésében olyan szűréseken vehetnek részt ingyenesen a kerületünkben élők, melyek a betegségek megelőzését szolgálják. Ezúttal az alsó végtagi érbetegségek kiszűrésére is lehetőség lesz a délben kezdődő és koraestig tartó egészségnapon.

Szeptemberben egy hétre Terézváros vendégül látja a testérvérvárosunkból, Zadarból érkezett diákokat, akik a dunabogdányi táborban kapnak helyet, s a hatodik kerületi gyerekekkel együtt gyakorolják majd az angol nyelvet.

 

 Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2018. szeptember 05.