image

Jubilált az egészségnap a Széchenyi fürdőben

Az iskolakezdéssel egy napon, tizedik alkalommal rendezte meg az egészségnapot az önkormányzat a Széchenyi fürdőben.


 

Korán reggel folyamatosan érkeztek a szépkorúak

A szakadó eső ellenére is több százan döntöttek hétfőn a rendezvény mellett. Az érkező szépkorúak elmondták, hogy egy pillanatig sem szegte kedvüket az időjárás, mindannyian bíztak abban, hogy nem lesz ez így egész nap. Igazuk lett, délutánra a nap is kisütött.

Az egészségnap résztvevői remekül vizsgáztak

A résztvevőket Császárné Csóka Ilona képviselő fogadta, és „vizsgáztatta” őket történelem és földrajz témakörökhöz kapcsolódó kvízkérdésekkel. A kerületiek felkészültségét mutatta, hogy minden kérdésre tudták a választ, nem maradt gazdátlanul egy kupon sem.

A leggyorsabban felelők S. Maráz Andrea és Csipak Zoltán masszőrök által frissülhettek fel. A medencében a nap során folyamatosan ment a vízitorna, Pál Szandra és csapata ismét kitett magáért, jól átmozgatták a vendégeket. Nemcsak tartásjavító és gerinckímélő órákat tartottak, de tai chi és jóga is szerepelt a programban.

Nagy tetszést aratott a népszerű színészházaspár, Sajgál Erika és Kovács István műsora

Táplálkozási tanácsadásért Mattheisen Mária egészségmentorhoz fordulhattak az érdeklődök a rendezvény alatt. Napközben a vendégeket Hassay Zsófia polgármester is köszöntötte, majd Kovács István és Sajgál Erika terézvárosi művészházaspár meglepetés-műsora következett.

A Terézváros címerével díszített tortát a kihelyezett egészségnap főszervezője, Steindl Gabriella, Hassay Zsófia polgármester és Mogyorósi Sándor jegyző vágta fel

A népszerű kerületi színészek óriási sikert arattak interaktív műsorukkal. A rendkívül hangulatos előadás után következett a nap fénypontja, a háromemeletes torta felszeletelése. Némi pihenő után a vízitornaórák folytatódtak és mindenki elégedetten, felfrissülve távozott a nap végén.

 2018. szeptember 04.