image

Jó hangulatban telt az egészségnap

Immáron kilencedik alkalommal rendezett kihelyezett egészségnapot a terézvárosi önkormányzat a Széchenyi fürdőben. A prevenció fontosságát hangsúlyozó eseményen ismét nagy számban vettek részt a kerület szépkorú lakosai. Az időjárásra nem lehetett panasz, már reggel ragyogó napsütés várta az érkezőket.


A vendégeket Császárné Csóka Ilona képviselő köszöntötte, és tette fel nekik a kvízkérdéseket, amelyek kivétel nélkül mind Terézvároshoz kötődtek. A jelenlévők kitűnőre vizsgáztak, hiszen pillanatok alatt gazdára talált minden nyereménykupon, amelyekkel a gyorsan és jól válaszolók S.Maráz Andrea és Csipak Zoltán gyógymasszőrök kezei között frissülhettek fel.

Császárné Csóka Ilona, a Humán bizottság elnöke a városrészre vonatkozó kérdéseket tett fel az egészségnap résztvevőinek

A program további részében Pál Szandra és csapata tartott gerinckímélő, tartásjavító, lazító vízi tornát és jógagyakorlatokat a nagymedencében.

A terézvárosi szépkorúakat és az egészségnap sztárvendégét Hassay Zsófia polgármester köszöntötte

Hassay Zsófia polgármester is részt vett az eseményen, beszélgetett a vendégekkel, majd fogadta a kerületbe már szinte hazajáró Szulák Andreát. A népszerű énekesnő ismert slágerekkel kedveskedett a résztvevőknek. Műsorát vastapssal jutalmazták.

Szulák Andrea pillanatok alatt fantasztikus hangulatot teremtett

Az idei év újdonságaként dr. Leitem Ágnes doktornőhöz táplálkozási tanácsokért fordulhattak az érdeklődök. Az egészségnap folyamán a fürdő összes szolgáltatását igénybe vehették a vendégek, sokan ki is használták a lehetőséget és záróráig maradtak.

Nemcsak a koncertnek, de a vízi tornának is nagy sikere volt 

Az önkormányzata a következő egészségnapot szeptember 3-án tartja a Széchenyi fürdőben, ahova minden kedves kerületi szépkorút szeretettel vár.

 2018. július 04.