Vakáció Széchenyis egészségnapokkal

Kedves Terézvárosiak!

 

Kerületünk szépkorú lakói az utóbbi években megszerették és nagyon várják nyaranta a Széchenyi fürdőben megrendezett egészségnapokat. Most július 3-án élvezhették ki a terézvárosi nyugdíjasok a méltán híres strand szolgáltatásait, természetesen ingyenesen. A tervek szerint a meleg hónapokban még egy egészségnapot tart önkormányzatunk.

 

 


Kedves Terézvárosiak!

 

A vakáció ideje alatt sem feledkezünk meg a kerületben élő gyerekekről. A nyári napközis táborban, a Derkovits Gyula és a Bajza utcai Általános Iskolában izgalmas programok várják a szünidő alatt is a diákokat, s itt az arra jogosultaknak a napi háromszori étkezés is biztosított. A rászorulók számára a tábor ingyenes, ezen kívül a nyári szünidőben, munkanapokon az önkormányzat térítésmentesen biztosítja a hátrányos helyzetű gyermekek részére is a napi egyszeri meleg ebédet.

 

 

Kedves Terézvárosiak!

 

Júliustól a Hunyadi téren már este 6-tól kezdődnek a szombati koncertek. A Tér/Zene-Zene/Tér programsorozat keretében minden szombat este egymást követik majd a legkülönfélébb műfajú, jobbnál jobb produkciók.

Készülünk a nyári kánikulára is. Ha az elmúlt évekhez hasonlóan hőségriadóra kerül sor, hűsítő vizet osztunk majd az erre járóknak például a Hunyadi téren.

 

2018. június 20.

 Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2018. június 20.