Vakáció Széchenyis egészségnapokkal

Kedves Terézvárosiak!

 

Kerületünk szépkorú lakói az utóbbi években megszerették és nagyon várják nyaranta a Széchenyi fürdőben megrendezett egészségnapokat. Idén július 3-án élvezhették ki a terézvárosi nyugdíjasok a méltán híres strand szolgáltatásait, természetesen ingyenesen. A kellemesen nyárias időjárásban még egy egészségnapot tart önkormányzatunk, mégpedig szeptember 3-án.

 

 


Kedves Terézvárosiak!

 

A vakáció ideje alatt sem feledkeztünk meg a kerületben élő gyerekekről. A nyári napközis táborban, a Derkovits Gyula és a Bajza utcai Általános Iskolában izgalmas programok várták a szünidő alatt is a diákokat, s itt az arra jogosultaknak a napi háromszori étkezés is biztosítottuk. A rászorulók számára a tábor ingyenes, volt, ezen kívül a nyári szünidőben, munkanapokon az önkormányzat térítésmentesen biztosította a hátrányos helyzetű gyermekek részére is a napi egyszeri meleg ebédet.

 

Kedves Terézvárosiak!

 

Júliustól a Hunyadi téren este 6-tól kezdődtek a szombati koncertek. A Tér/Zene-Zene/Tér programsorozat keretében minden szombat este egymást követték a legkülönfélébb műfajú, jobbnál jobb produkciók.

 

2018. június 20.

 Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2018. június 20.