image

Tanfolyamok: Záróünnepség az E10-ben

Ünnepélyes keretek között vehették át június 4-én okleveleiket a tavaszi tanfolyamokat sikeresen elvégző terézvárosiak.

 


Az Eötvös10 színháztermében Bundula Csaba alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Arra emlékeztetett, hogy a tavaszi tanfolyamok kezdetekor is ő üdvözölte a vállalkozó kedvű VI. kerületi lakosokat, akik beneveztek az ingyenes képzésekre, ám akkor szemlátomást többen voltak. Természetes, hogy a komoly tananyag, a rendszeres megjelenés, az elvárások nem mindenki számára voltak teljesíthetőek, ám azok, akik szorgalmasan vették az akadályokat, most egy oklevéllel és persze sok-sok tudással lettek gazdagabbak.

Bundula Csaba alpolgármester gratulált a sikeres "diákoknak"

Számítástechnikára összesen ötvenöten jelentkeztek, közülük huszonkilencen végeztek. Az angol tanfolyamokat (kezdő, haladó, továbbhaladó) hatvanöten kezdték el, s huszonheten kaptak oklevelet, míg németet harminchárman kezdtek el tanulni és huszonnégyen fejezték be sikeresen.

A Játékvár Óvodából érkező gyerekek műsora mosolyt csalt az arcokra

Az alpolgármester ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat a jövőben is lehetőséget ad a tanulni vágyóknak a mindennapokban jól használható tudás megszerzésére. Az ingyenes tanfolyamok tehát ősszel folytatódnak. A tanfolyamzáró ünnepséget a Játékvár Óvoda gyermekeinek rövid, táncos műsora tette emlékezetessé.

 2018. június 05.