Virágosztás a Föld napján

Kedves Terézvárosiak!

Önkormányzatunk igyekszik nagy figyelmet fordítani a környezet megóvására, illetve felhívni a figyelmet ennek fontosságára. Ahogyan az előző években, úgy idén is megünnepeltük a Föld napját. A hagyományoknak megfelelően ezen a napon a Hunyadi téri gyűjtőpontokon átvettük a háztartásokban keletkezett veszélyes hulladékot. Ugyanitt és ugyanekkor muskátlit osztottunk a kerületi lakosoknak.

 


A zenepavilonban ezzel párhuzamosan hatodik évadát kezdte meg az önkormányzat mára hagyományossá vált rendezvénysorozata, a Tér/Zene – Zene/Tér. Ezúttal a gyermekek kedvence, Levente Péter nyitotta meg a tavaszi pikniket Varázsóra című családi műsorával. Érdemes tudni, hogy egészen őszig minden szombaton várjuk az igényes szórakozást, zenét kedvelő terézvárosiakat és vendégeiket is az ingyenes koncertekre a Zenepavilonhoz.

 

Kedves Terézvárosiak!

Kerületünk Szent György napja környékén évről-évre elismerések és jutalmak kiosztásával fejezi ki köszönetét az itt élők biztonsága felett őrködők lelkiismeretes és áldozatos munkájáért. Idén sem lesz másként: az Eötvös10-ben megtartott, fogadással egybekötött ünnepségen adtuk át az önkormányzat által alapított Szent György és Szent Flórián-díjat, s jutalmazzuk a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröket, tűzoltókat.

 

2018. áprilisKorábbi polgármesteri köszöntők >>

2018. április 13.