image

Farsangi mulatság a Vázsonyiban

Igazi farsangi hangulatban telt február 20-án a Vázsonyi Vilmos Idősek Otthonában az idei jelmezbál.

 


A Rózsa utcai épület termeiben már a színes dekoráció is azt jelezte, hogy az itt élők – a zord időjárás ellenére is – a telet búcsúztatják, s a hagyományoknak megfelelően egy oldott hangulatú délutánnal köszöntik a tavaszt.

Az otthon lakóit és vendégeiket elsőként az intézmény vezetője, Somogyi Bernadett köszöntötte, aki jó szórakozást kívánt az ott lévőknek, s egyúttal meghívott mindenkit a műsor utáni vendéglátásra és élőzenés táncmulatságra.

A bohócdoktor Somogyi Bernadett intézményvezetőt is bevonta a produkcióba

A farsangi rendezvényre ellátogatott Bajkai István, a VII. kerület alpolgármestere, VI-VII. kerületi fideszes parlamenti képviselőjelölt, aki meleg szavakkal köszöntötte a jelenlévőket. Mint mondta, nagy öröm és megtiszteltetés számára, hogy részt vehet az otthon ünnepségén, hiszen – ahogyan a kormányzat úgy – ő maga is fontosnak tartja azt a generációt, akiknek életünket köszönhetjük, s akik országunkat építették. Ennek alátámasztására ígéretet tett arra is, hogy hamarosan egy laptoppal ajándékozza meg az intézményt, ugyanis azt hallotta az itt dolgozóktól, hogy az ellátottak egyre többen ismerkednek az informatikával, így szükségük van ilyen eszközökre. Bajkai István rövid beszédét köszöntően egy osztrák dalt is eljátszott zongorán a farsangra összegyűlt időseknek.

A jelmezesek táncra is perdültek

A felvezető után kezdetét vette a vidám, zenével kísért maszkabál, melyen a vállalkozó kedvű lakók kis jelenetek során mutathatták be ötletes jelmezeiket. A program végül falatozással és táncos mulatsággal zárult.

 2018. február 21.