image

A Rippel fivérek a SportPontban

Igazi sztárvendégek közreműködésével tartottak nyílt napot február 9-én este a SportPontban.

 


A terézvárosi tömegsport bázisán már kora délután megkezdődtek a programok. Először a kerületi iskolások floorballoztak játékos vetélkedő keretében, majd következtek a csoportos órák.

A Rippel fivérek lélegzetelállító mutatványokat produkáltak

Farkasné Erzsike Zumba Gold órája nyitotta a sort, amely nagyon népszerű az idősebb korosztály körében. A hölgyek látható lelkesedéssel végezték a táncos mozgásformát, majd ők is csatlakoztak az első sztárvendégek előadásához.

A világhírű artista testvérpár bevonta a gyakorlatokba a közönséget is

A világszerte ismert artista testérpár, a Rippel fivérek a közönséget is bevonták a gyakorlatokba, aztán egy rövid produkció keretében lélegzetelállító bemutatót tartottak. Őket követte az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő Szentgyörgyi Rómeó, aki kick box aerobikkal pörgette fel a nyílt napot. Érdeklődésünkre elmondta: nagyon meglepődött azon, hogy milyen kellemes hely várja a VI. kerületieket, ha éppen mozgásra vágynak.

Szentgyörgyi Rómeó kick box aerobic edzést tartott

-         Igazán szépen kialakított, jól használható ez a sportcentrum. Fontos, hogy ilyen helyek is legyenek a belvárosban, itt biztosan jól érzik magukat a vendégek – sorolta az sztáredző.

Rippelék is hasonlóan nyilatkoztak a SportPontról. Mint mondták, kintről nem is sejteti az épület hogy idebent milyen remek lehetőségek várják a mozgás szerelmeseit. Véleményük szerint, ilyen helyekre lehet becsábítani a fiatal és az idősebb korosztályt is. Ők maguk is azon vannak, hogy minél több embert „megmozgassanak”, ezért is hozták létre saját akadémiájukat, ahol bárki belekóstolhat az általuk  mesterfokon bemutatott műfajba.

A látványos bemutatók mellett a vendégek ezen a napon a SportPontban kipróbálhatták a Pilatest és a Gerinctornát is.

A Zumba Gold a hölgyek kedvence a SportPontban

Mint azt Kőrös Anikótól, a SportPont marketing- és kommunikációs csoportvezetőjétől megtudtuk, február 12-től, hétfőtől megújul az órarendjük. Most már hétköznap délelőtt is lesznek csoportos órák: senior torna minden kedden és csütörtökön 9-10 óra között, gerinctorna minden kedden 10-11 óra között. Emellett szombatonként – a nagytermes csapatsportok mellett – a kisteremben 10-től alakformáló aerobikkal, 11-től stretchinggel várják a vendégeket.

 

 2018. február 10.