image

Új Audikat kapott a terézvárosi rendőrség

Négy új Audi A3-as autót kapott a terézvárosi rendőrkapitányság tavaly év végén. A gépkocsikat Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át a Készenléti Rendőrség központi objektumában.


A kormány által támogatott programnak köszönhetően a rendőrség 2017-ben jelentős nagyságrendű gépjárműbeszerzést hajthatott végre, aminek köszönhetően országos szinten nemcsak megbízhatóbbá és korszerűbbé vált a járműpark, de sok helyen a szolgálati autók száma is növekedett.

Új Audikat kapott a terézvárosi rendőrkapitányság

A VI. kerületi kapitányság 15 autóval biztosítja a magas színvonalú rendőri szolgálat ellátását, a gyors és hatékony intézkedést, a napi 24 órás járőrözést.

Az új járművek érkezésével a szolgálati autók átlagos életkora 2,8 évre csökkent. Ebben az is szerepet játszik, hogy a kerületi kapitányság munkáját kiemelten támogató terézvárosi önkormányzattól a kapitányság ugyancsak 2017-ben két hagyományos üzemmódú új személygépkocsin kívül az országban elsőként egy Nissan LEAF elektromos gépjárművet vehetett át.

 2018. január 15.