Dolgos év elé nézünk, folytatódnak a beruházások

Kedves Terézvárosiak!

 

Mindenekelőtt szeretetben, békességben, egészségben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!

 

Az önkormányzat felelős és takarékos gazdálkodásának köszönhetően 2018-ban is folytatódnak Terézvárosban a fejlesztések, beruházások. Igazán dolgos év elé nézünk, hiszen a Hunyadi téri vásárcsarnok második esztendeje folyó, teljes körű rekonstrukciójának keretében rövidesen befejeződik a négy ütemre tervezett beruházás második szakasza is, és az önkormányzatunk eddigi történetének legnagyobb értékű közbeszerzési eljárásának elindítása előtt áll.

Az egészségügyi intézmények tavaly megkezdett felújítási programja 2017 végére a félidejéhez érkezett, de van még feladat jócskán. Reményeink szerint, egy év múlva már arról adhatunk számot, hogy a kerület minden háziorvosi rendelőjében esztétikus, korszerű és kényelmes várók és vizsgálók fogadják a betegeket.

Ugyancsak fontos és látványos beruházás a Jókai tér tavasszal megkezdődő átalakítása, megszépítése. A lakosság bevonásával készülnek a tervek, a cél pedig az, hogy egy pihenésre alkalmas, nagyobb zöldfelületű, rendezett és esztétikus tér jöjjön létre.

 


Kedves Terézvárosiak!

 

Az előző évek pozitív fogadtatása után december végén kerületünk lakóihoz eljuttattuk azt a fotókkal gazdagon illusztrált, fontos információkat és szórakoztató írásokat is tartalmazó Terézvárosi Kalendáriumot, melyet reményeink szerint örömmel forgatnak majd.

Ne feledjék, hogy a decemberben megnyitott, Hunyadi téri jégpályát az új évben is látogatják, használják kerületünk lakói. Még mindig adott a lehetőség, a Terézvárosiak továbbra is ingyenesen korcsolyázhatnak, csúszkálhatnak, hiszen a pálya egészen február közepéig nyitva tart.

 

Budapest, 2018. január 4.Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2018. január 05.