Programok sorával ünnepelünk

Kedves Terézvárosiak!


Önkormányzatunk az ünnepek alkalmából idén is korcsolyapályává varázsolta át a Hunyadi téren található sportpályát. December elejétől 2018 februárjáig ingyenes korcsolyázási lehetőséget biztosítunk a VI. kerületi lakosok részére. A korcsolyapálya ünnepélyes megnyitóját december 1-jén tartottuk, s ez alkalomból a „Karácsonyi mesék” című jégtánc előadást láthatták vendégeink az UTE korcsolya szakosztályának előadásában.


Kedves Terézvárosiak!


A közelmúltban adtuk át első alkalommal a terézvárosi szülőknek azt a babacsomagot, mely csecsemőápolási kellékekből áll, de játék és mesekönyv is került bele. Talán emlékeznek még, hogy szeptemberben az óvodát és az iskolát kezdő gyermekeket lepte meg az önkormányzat hasonló, hasznos holmikat tartalmazó,értékes ajándékcsomaggal.Kedves Terézvárosiak!


A hagyományoknak megfelelően decemberben záródnak az ősszel megkezdődött ingyenes, lakossági tanfolyamok. Az Eötvös10-ben ezúttal az angol és a számítástechnika mellett már német német nyelvet is tanulhattak a tudásra vágyó terézvárosiak.


Ugyancsak az Eötvös10 lesz a helyszíne annak az ingyenes színházi előadásnak, melyet karácsonyi ajándékként kínálunk kerületünk lakóinak, a Fővárosi Nagycirkuszba pedig főként a terézvárosi gyerekeket várjuk szüleikkel egy látványosshow-műsorra, melyet díjtalanul nézhetnek meg.


Idén sem feledkezünk meg arról, hogy kollégáimmal együtt karácsony előtt felkeressük a körzetünkben működő óvodákat és bölcsődéket, hogy személyesenvigyük el az önkormányzat ajándékait a kicsiknek.


Kedves Terézvárosiak!


Reméljük, hogy a 2018-es esztendő is sok sikert és boldogságot hoz majd a kerületünkben élők számra.BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, ÚJ ÉVETKÍVÁNOK MINDEN TERÉZVÁROSINAK!


2017. december 4.Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2017. november 01.