Terézvárosi Búcsú: Elismerések, gazdag programkínálat

Kedves Terézvárosiak!

Idén október 14-15-én tartjuk a nagy hagyománnyal rendelkező Terézvárosi Búcsút, melyre mindenkit szeretettel várunk. Ilyenkor adjuk át a kitüntetéseket mindazoknak, akik munkájukkal maradandó értékekkel gazdagították városrészünket.

A komoly hagyományokra visszatekintő rendezvényen különböző színpadi produkciók, kiállítás, fotószínház, gyermekjátékok szerepelnek, bemutatkoznak a kerület iskolái és óvodái, népszerű együttesek koncertjei gondoskodnak az egész napos szórakozásról. Az egész család számára izgalmas esemény idén is kézműves vásárral várja a közönséget.

 

 


Kedves Terézvárosiak!

 

A Terézvárosi Búcsú minden programja ingyenes. Ezek közül a legnagyobb érdeklődésre számot tartó produkció október 15-én, vasárnap este a Boban Marković Orkestar koncertje lesz. Mellettük kiemelném a Momentán Társulat impró-showját, Feke Pál musical-műsorát, a Tázló klub kihelyezett programjaként a Góbé zenekar koncertjét és a moldvai csángó táncházat.

A gyermekeknek szóló programok közül biztosan sokakat vonz majd az Alma együttes, a Rutkai Bori Banda, a Netz Táncprodukció, valamint Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar műsora. A gyerekeket a Búcsú egész területén és az Eötvös10 épületében is több rendezvénnyel várjuk: pontgyűjtő játékokkal, babaszínházzal, „Zenegyerekeknek” foglalkozással, kézműveskedéssel.

Több programmal kötődünk közvetlenül a kerülethez: Szombat délelőtt a nagyszínpadon lépnek fel a terézvárosi óvodák, iskolák csoportjai, vasárnap délután adjuk át a a terézvárosi kitüntetéseket, és ekkor mutatkoznak be egy-egy műsorszámmal Terézváros testvérvárosai is: Kézdivásárhely, Temerin és Lenti.

 

2017. 10. 12.Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2017. október 12.