image

Nyílt nap: Sztárvendégek a SportPontban

Sztárvendégeket is hívtak a szervezők arra a nyílt napra, melyet szeptember 8-án délután tartottak a Rózsa utcai SportPontban. A vendégek a négyszeres világbajnok asztaliteniszezővel, Jónyer Istvánnal pingpongozhattak, s Katus Attila aerobic óráján vehettek részt.

 


A délután 2 órakor kezdődő programot Madár Eszter, ezüstérmes Európa-bajnok és Madár Kata válogatott kosárlabdázó részvételével egy vidám hangulatú bemutató és sorverseny nyitotta. Nagyon népszerű volt Katus Attila Best Body Tornája a hölgyek körében, a kisteremben pedig az érdeklődők csoportos órák keretében kaphattak ízelítőt a Pilates, a Zumba, az alakformáló és a jóga foglakozásokból. A galérián e közben a Herbalife jóvoltából állapotfelmérésen vehettek részt a jelentkezők.

Katus Attila óráján örömel vettek részt a hölgyek

Este hat órakor Terézváros díszpolgára, a négyszeres világbajnok Jónyer István érkezett, aki szívesen játszott az ott lévőkkel. A bátor jelentkezők között volt Bundula Csaba, kerületünk alpolgármestere is. Jónyer István elmondta, a SportPont múlt év decemberi megnyitóján már megmérkőzött az alpolgármesterrel, s akkor ő győzött. Most adott lehetőséget a visszavágóra. Ez nem igazán sikerült Bundula Csabának, hiszen a bajnok ezúttal is nyert, ám az alpolgármester elárulta, minden alkalommal boldogan játszik az elismert, eredményes sportolóval, minden megszerzett pont örömmel tölti el, s ezúttal egy egész szettet is meg tudott nyerni.

Kőrös Anikótól, a SportPont marketing- és kommunikációs csoportvezetőjétől megtudtuk, hogy már érvényben van új, őszi órarendjük, melyet úgy állítottak össze, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformákat. Az idősebbeknek és kezdőknek például a Zumba Gold órákat javasolják, a legkisebbek pedig Zumba Kids foglalkozáson vehetnek részt.

Kerületünk díszpolgára, Jónyer István Bundula Csaba alpolgármesterrel is megmérkőzött

A mellett, hogy mindenkit szívesen látnak az intézményben, a VI. kerületi lakosok, a nyugdíjasok és a diákok engedményt is kapnak. A csapatsportok kedvelői kosarazhatnak, röplabdázhatnak, tollaslabdázhatnak és pingpongozhatnak, aki pedig személyi edző segítségével szeretne erősödni, ugyancsak lehetőséget kap erre.

Az őszi akciók keretében olcsóbb páros jegy is váltható, baráti társaságok tetszőleges időpontot választhatnak a sportolásra, a Várakozz gyerekedre sportosan! akció keretében, pedig a csoportos foglalkozáson lévő kicsikre várakozó szülők 500 Ft-os jegyet válthatnak, s edzéssel tölthetik az időt a galérián. Az Őszi 10+1 bérletakció keretében a 10 alkalmas bérlethez egy alkalom ajándékba jár, s ugyanez vonatkozik a csapatsportokra is.

 

 2017. szeptember 09.