image

Strandnap: Nemcsak a húszéveseké a világ

Az önkormányzat szervezésében immáron nyolcadik alakommal rendezték meg szeptember 5-én a prevenciós célokat szolgáló egészségnapot a Széchenyi fürdőben. 

 


A kerületben élők fontosnak tartják az egészségüket, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy több mint háromszázan vettek részt a rendezvényen.


Vízi tornaórán is részt vehettek a szépkorúak

A tartásjavító, gerinckímélő vízi tornaórák és a masszázs mellett az újdonság a keddi napon egy egészségügyi állapotfelmérés volt. A teszt segítségével a résztvevőknek lehetőségük nyílt a biológiai életkoruk megismerésére, ellenőrizhették a csontszövetük állapotát, a szervezetükben lévő izom és zsír mennyiségét, az izomtömegüket, valamint hasznos tanácsokat kaptak életvitelükkel és étkezési szokásaikkal kapcsolatban. Hassay Zsófia polgármester köszöntője után következett a már hagyománnyá vált koncert.


Az egészségnapra kilátogató terézvárosiakat Hassay Zsófia polgármester köszöntötte

Ezúttal Csonka András szórakoztatta a terézvárosi szépkorúakat, akik olyan jól érezték magukat, hogy el sem akarták engedni a népszerű művészt. A Nemcsak a húsz éveseké a világ című dallal végképp belopta magát a szépkorúak szívébe, amit természetesen együtt énekeltek vele.

Csonka András megtáncoltatta a közönséget
2017. szeptember 06.