image

Felújítások, nyári gondoskodás

Kedves Terézvárosiak!

 

A nyári szünet előtti utolsó testületi ülésen a képviselők kiválasztották a Hunyadi téri vásárcsarnok nyertes tanulmánytervét, így az önkormányzat szerződést köthet a készítővel, s hamarosan elkezdődhet a rekonstrukció immáron mindenki számára látványos harmadik és negyedik ütemében elvégzendő feladatokra irányuló közbeszerzési eljárás is. Ezzel egy újabb lépéssel kerültünk közelebb ahhoz, hogy sok évtized után végre teljesen megújulhasson a csarnok.

Tervezett felújításaink a nyári hónapokban is zajlanak. Ezek között szerepel például az orvosi rendelők rekonstrukciója. Annak érdekében, hogy a terézvárosiak komfortosabb körülmények között gyógyulhassanak, sorra megújulnak a rendelők, a betegeket addig a TESZ Csengery utcai központjába várják.

 

 


 

Kedves Terézvárosiak!

Verőfényes, forró nyári napon rendeztük meg a Széchenyi fürdőben hagyományosnak számító egészségnapunkat, melynek immár valódi törzsközönsége van, de minden alkalommal új vendégek is csatlakoznak az alkalommal élő terézvárosiakhoz. A testmozgás és relaxálás mellett idén Hevesi Tamás teremtett remek hangulatot a medencék partján, többen a kánikula ellenére is táncra perdültek. Természetesen tartjuk az eddigi gyakorlatunkat, lesz még idén egészségnap a fürdőben, szeptember 5-én várjuk majd a kerületi szépkorúakat.

 

Kedves Terézvárosiak!

Bár beköszöntött a vakáció, önkormányzatunk a nyári hónapokban is gondoskodik a terézvárosi gyerekekről. A nyári napközis táborban, a Derkovits Gyula Általános Iskolában izgalmas programok várják a szünidő alatt a diákokat, s itt a napi háromszori étkezés is biztosított. A rászorulók számára a tábor ingyenes, ezen kívül a nyári szünidőben az önkormányzat térítésmentesen biztosítja a hátrányos helyzetű gyermekek részére is a napi egyszeri meleg ebédet.

 

Kedves Terézvárosiak!

Júliustól a Hunyadi téren már este 6-tól kezdődnek a szombati koncertek. Az esti programok sorát fergeteges bulival kezdte meg Wolf Kati, egyébként a Tér/Zene-Zene/Tér programsorozat keretében minden szombat este egymást követik a legkülönfélébb műfajú, jobbnál jobb produkciók.

 

2017. 07. 11.Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2017. július 11.