image

Ismét sikeres volt az egészségnap

Az időjárásra sem lehetett panasz a hetedik alkalommal megrendezett, Széchenyi Fürdőbe kihelyezett egészségnapon.  

 


A rendezvénynek az évek alatt már-már kialakult a törzsközönsége, de természetesen mindig jönnek újabb vendégek is. Már korán reggel megtelt a fürdő aulája, mindenki igyekezett, hogy maximálisan ki tudja használni az egészségnapot.

Igazán jó hangulatban telt az egészségnap a fürdőben

A résztvevőket Császárné Csóka Ilona és Lindmayer Viktor képviselők köszöntötték, akik kvízkérdéseket is feltettek, hogy a helyesen válaszolók között a nap fénypontjának számító masszázskuponokat kiosszák. Idén az „agytorna” kérdései a hamarosan rajtoló vizes VB-hez kapcsolódtak, és miután a kerületi szépkorúak járatosak voltak a témában, minden masszázskupon gazdára lelt.

Csipak Zoltán és Pintér László gyógymasszőrök a legnagyobb melegben is kitartottak és fáradhatatlanul masszírozták a vendégeket. A nap folyamán gerinckímélő, tartásjavító és relaxációs vízi tornát tartott Pál Szandra és csapata a terézvárosiaknak.

A vendégeket Hassay Zsófia polgármester köszöntötte

Hassay Zsófia polgármester köszöntője után a hangulat Hevesi Tamás koncertjével érte el a csúcspontját. A népszerű előadóművész nemcsak zenei tudását, humorát is megvillantotta előadása során, amelyre teljes mértékben vevő volt a terézvárosi közönség. A fergetegesre sikerült koncert során még táncra is perdültek a résztvevők.

Hevesi Tamás koncertjén humorát is megcsillogtatta

Terézváros Önkormányzata szeptember 5-én tartja idei második kihelyezett egészségnapját a Széchenyi fürdőben, melyre minden érdeklődő kerületi szépkorút szeretettel várnak!2017. június 28.