Befejeződött a Benczúr kert átalakítása

Kedves Terézvárosiak!

Májusban több olyan esemény is történik kerületünkben, mely a fejlesztések eredményeként sokak számára jelent majd örömöt. Ilyen lesz május 17-én a Bajza Utcai Általános Iskola szépen megújult udvarának átadó-ünnepsége. A patinás intézmény az idei tanévben ünnepelte fennállásnak 100. évfordulóját, s e centenárium egyik jeles eseménye lesz az udvar felavatása is.

 

Kedves Terézvárosiak!

Ugyancsak nagy várakozás, fokozott lakossági érdeklődés övezte a Benczúr kertben zajló munkálatokat. Az aprólékos tervezésbe a környéken élők is bekapcsolódtak, így a május 23-ai átadón reményeink szerint egy olyan új közösségi teret avathatunk fel, amely kicsik és nagyok számára egyaránt kellemes kikapcsolódást, pihenést jelent. Amíg a gyerekek a formavilágában és színeiben megújuló játszóteret vehetik majd birtokukba, a felnőttek a pihenőrészen szemet gyönyörködtető díszkert látványa mellett kapcsolódhatnak ki a rohanó hétköznapokból.

 


Kedves Terézvárosiak!

Az ünnepekről sem feledkezünk meg májusban. Anyák napja alkalmából május 7-re, egy ingyenes színházi előadást szerveztünk az Eötvös10-be. A gyermeknapot pedig évről-évre visszatérően a Fővárosi Nagycirkuszban ünnepeljük meg. Idén sem lesz ez másként, május 27-én, szombaton várjuk a családokat egy emlékezetes szombat délelőttre.

 

2017. 05. 05.

 Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2017. május 05.