Húsvét és tavaszvárás

Kedves Terézvárosiak!

 

A húsvét a keresztény világ legnagyobb ünnepe. Ebben az évben már nagypéntek is munkaszüneti nap, így a családoknak több idejük lesz együtt az ünnepi készülődésre. Kívánok mindenkinek boldog, meghitt és vidám pillanatokban is gazdag húsvétot!


Kedves Terézvárosiak!

Ötödik évadát kezdte meg április első napján az önkormányzat mára hagyományossá vált rendezvénysorozata, a Tér/Zene – Zene/Tér a Hunyadi téren. A szép tavaszi időben benépesült a tér, a családok, idősek és fiatalok láthatóan örömmel fogadták a Kaláka együttes koncertjét, kedvvel kapcsolódtak be a kézműves foglalkozásokba és jóízűen fogyasztották a piknikre kínált harapnivalót. Őszig minden szombaton várjuk az igényes szórakozást, zenét kedvelő terézvárosiakat és vendégeiket is az ingyenes koncertekre a Zenepavilonhoz.

 

Kedves Terézvárosiak!

Április 10-én újra megnyitja kapuit a Szolidaritási Központ. Önkormányzatunk a tartós élelmiszerekből összeállított csomagokkal segíti a rászoruló kerületi lakosokat és családokat.

Április az óvodai beíratások ideje is. A kerületünkben működő intézmények nyílt napokat tartanak a beiratkozó gyerekek szülei számára. Érdemes most ellátogatni a magas szakmai színvonalon működő óvodákba, hogy könnyebb legyen közülük választani.

 

Az önkormányzat igyekszik nagy figyelmet fordítani a környezet megóvására, illetve felhívni a figyelmet ennek fontosságára. Ahogyan az előző évben, idén is megünnepeljük április 22-én a Föld napját. A hagyományoknak megfelelően ezen a napon a gyűjtőpontokon átvesszük a háztartásokban felgyűlt veszélyes hulladékot és muskátli adunk a kerületi lakosoknak.

 

2017. április 4.Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2017. április 10.