Együtt emlékezünk a 48-as forradalomra

Kedves Terézvárosiak!

Február végi ülésén Terézváros képviselő-testülete elfogadta az idei költségvetést, mely az évek óta tartó takarékos és felelős gazdálkodásának köszönhetően idén is büszkeségre ad okot. A kerületben 2017-ben rekordösszegű fejlesztések valósulnak meg, céljainkat adósságmentesen, hitelkeret nélkül, saját erőből valósíthatjuk meg. 

A veronai busztragédia áldozataira március 6-án este, a Thália Színházban emlékeztünk. Az iskola volt diákjai adták a műsort, s a bevételt a balesetben megsérültek megsegítésére ajánlották fel a szervezők. Terézváros önkormányzata tízmillió forinttal járult hozzá a jótékonysági est céljaihoz.

Az 1848/49-es forradalomra a hagyományoknak megfelelően idén is a Jókai téren emlékezünk. A koszorúzással egybekötött ünnepségre várunk mindenkit március 14-én 14 órakor.


Kedves Terézvárosiak!

Március 22-én indulnak el újra az ingyenesen látogatható, tavaszi tanfolyamok, melyek keretében angol nyelvi és számítástechnikai tanfolyamokon vehetnek részt kerületünk lakói az Eötvös10-ben.

Március 28-án ugyancsak az Eötvös10-ben Egészségnapot tartunk. Az ingyenes vizsgálatok fókuszában ezúttal a szembetegségek szűrése áll. Április első napján – mely ezúttal szombatra esik – kezdetét veszi a Hunyadi téri koncertsorozat. Már délelőtt piknikezni hívjuk a családokat a zenepavilon köré, ahol ezúttal a teljes létszámú Kaláka együttes örvendezteti meg a kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

2017. március 8.

 Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2017. március 08.