Eseménydús december

Kedves Terézvárosiak!

 

Örömteli eseményekben és színvonalas programokban bővelkedő az idei december Terézvárosban. December 1-jén az adventi ünnepség keretében nyitottuk meg a Hunyadi téri, kerületi lakosok számára ingyenesen használható jégpályát. Ugyanezen a napon adtuk át a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat számára az önkormányzati támogatásból beszerzett panoráma-röntgent, este pedig az Eötvös10-ben nyitottuk meg az immár hagyományosnak számító Kortárs Kiállítást.

Interaktív ünnepség keretében avatjuk fel december 5-én a Rózsa utcában a SportPontot, ahova a mozgást szerető kicsiket és nagyokat egyaránt várjuk. Ingyenes, őszi tanfolyamaink záróeseményét is december 5-én tartjuk, ennek helyszíne az Eötvös10.

 


Kedves Terézvárosiak!

 

Karácsony előtt immár évek óta játékokkal ajándékozzuk meg a kerületben lévő óvodákat. Idén sem lesz ez másként, december 12-én visszük el a meglepetéseket a kicsiknek. Szintén ezen a napon a most 100 éves Bajza Utcai Általános Iskola diákjai és pedagógusai is ünnepelnek majd, hiszen akkor vehetik birtokba az új természettudományi labor-tantermet.

 

Kedves Terézvárosiak!

 

Kerületünk lakóit ezúttal két, kulturális programmal ajándékozzuk meg karácsony alkalmából. A Terézvárosban élők ingyenesen vehetnek részt december 17-én a Fővárosi Nagycirkusz egyik előadásán, másnap pedig az Eötvös10-be várjuk a közönséget Majsai Gábor ünnepi koncertjére.

 

Reméljük, hogy a 2017-es esztendő is sok sikert és boldogságot hoz majd a kerületünkben élők számra.

 

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN TERÉZVÁROSINAK!

 

2016. december 1.

 Korábbi polgármesteri köszöntők >>

2016. december 01.