Négy új Audi A3-as autót kapott a terézvárosi rendőrkapitányság tavaly év végén. A gépkocsikat Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át a Készenléti Rendőrség központi objektumában.


Tovább...
image
2018. január 15.

Hagyományaihoz híven a terézvárosi önkormányzat a kerületben élőkkel közösen koszorúzással és ünnepi műsorral emlékezett meg október 19-én a Hunyadi téren az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeiről.


Tovább...
image
2018. október 19.

A magyar-bolgár barátság ünnepe alkalmából ünnepséget tartottak óvodások közreműködésével.

 


Tovább...
image
2018. október 19.

Szüreti bált tartottak a Tegosz Benczúr utcai idősek napközijében október 18-án délután.


Tovább...
image
2018. október 18.

Ünnepélyes keretek között emlékezett meg a Fehér bot nemzetközi napjáról a Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) és a terézvárosi látássérültek klubja október 17-én az Eötvös10-ben.


Tovább...
image
2018. október 18.

Október 14-én, vasárnap tartották a budapest-terézvárosi templom búcsúját. A szertartáson Cserháti Ferenc esztergom-budapesti segédpüspök az ima és a szeretetgyakorlás egységére, összekapcsolására buzdított prédikációjában.


Tovább...
image
2018. október 15.

A családok éve jegyében telt az idei Terézvárosi búcsú, ahol nemcsak színes programok, ragyogó napsütés, de rengeteg finomság és kézműves vásár is várta az érdeklődőket.

 


Tovább...
image
2018. október 15.

A terézvárosi önkormányzat támogatását felhasználva sikerült felújítani a Kölcsey Ferenc Gimnázium tornatermét.

 

 


Tovább...
image
2018. október 12.

A terézvárosi önkormányzat lakossági fórumot tartott a készülő kerületi építési szabályzatról október 8-án délután, a polgármesteri hivatal épületében.

 

 


Tovább...
image
2018. október 09.

Immáron 8. alkalommal rendezte meg szakmai konferenciáját a Magyar Speciális Művészeti Egyesület (MSME). A tanácskozásnak az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér adott otthont. „A mozgás mint a legalapvetőbb létezési módunk” című több mint hetven – felnőtt értelmi sérültekkel foglalkozó – szakember részvételével zajló konferenciasorozat zárórendezvénye az időskorúak mozgásterápiájával foglalkozott.


Tovább...
image
2018. október 04.
elozo-oldal1 | 2 | ... | 174 | 175kovetkezo-oldal