Table './terezvaros_hu/access' is marked as crashed and should be repaired Hírek | Budapest Főváros Terézváros Önkormányzata

A Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat tájékoztatás szerint a TESZ-ben június 30-án, pénteken 18 óráig biztosítják a betegellátást.


Tovább...
2017. június 26.

A Hunyadi téri koncertsorozat évről évre egyre népszerűbb rendezvényén a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat – Kóborzengő Zenekara és a Lipa táncegyüttes léptek fel június 24-én.


Tovább...
image
2017. június 24.

Négyen tettek magyar állampolgársági esküt Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere előtt június 22-én.

 


Tovább...
image
2017. június 22.

Zalai testvértelepülésünkön, Lentiben negyedik éve szerveznek nyárkezdő túrát és futóversenyt a helyi civilek, a város környékén húzódó Szent György energiavonalak mentén. Az Iszkiri Futóklub és a Nagyot álmodtam – Túrázz velem csoport munkatársai a távokat most egy emléktúrával egészítették ki. Az idei túrával a résztvevők kegyeletüket fejezték ki a veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok emléke előtt.

 


Tovább...
image
2017. június 22.

Egy koncert erejéig a Nagymező utcából a Hunyadi térre költözött az operett, ahol június 17-én a Tér/zene – Zene/ tér programsorozatban a műfaj nagy slágerei csendültek fel. Lendületes, professzionális, mindamellett végtelenül kedves, minden idegszálukkal a nézőikre összpontosító előadásukkal a Budapesti Operettszínház fiatal művészei – Lévai Enikő, Katona Klaudia és Kádár Szabolcs János – nemcsak közönségük tetszését, de láthatóan szeretetét is elnyerték.


Tovább...
image
2017. június 18.

Csodálatosan szép estével ajándékozták meg a fellépő művészek – Meláth Andrea operaénekesnő és a Budapesti Vonósok Kamarazenekara – a terézvárosi önkormányzat, valamint a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége által szervezett ingyenes komolyzenei koncert közönségét. A Zeneakadémia előtti téren június 16-án megtartott zenei eseményre megjelent nézősereget Terézváros polgármestere köszöntötte. A hangverseny Lévay Jenő, Gutema Dávid  vizuális alkotásaival zárult.


Tovább...
image
2017. június 17.

A Bajza100 jubileumi programsorozat méltó befejezése volt a június 16-ai tanévzáró és ballagás a szépen felújított patinás iskola falai között.

 


Tovább...
image
2017. június 17.

A hagyományoknak megfelelően Terézváros önkormányzat ismét meghirdette ösztöndíjpáylázatát a VI. kerületben élő általános-, középiskolás, illetve felsőoktatási intézményben tanuló diákok számára.


Tovább...
2017. június 15.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy épület felújítás miatt a Szondy u 49./Szinyei Merse 17. szám alatti háziorvosi rendelések 2017. június 26-tól legalább 2 hónapig a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat (Csengery u. 25.) alagsorában fognak működni.   

 


Tovább...
2017. június 15.

A Terézvárosban élő Lampert Istvánnét Hassay Zsófia polgármester köszöntötte kerek születésnapja alkalmából

 


Tovább...
image
2017. június 14.
elozo-oldal1 | 2 | ... | 142 | 143kovetkezo-oldal