Magas színvonalú, lelkiismeretes munkájukért vehettek át jutalmat a kerületi rendőrök december 11-én az Eötvös10-ben. A terézvárosi önkormányzat évente két alkalommal, Szent György napján és az esztendő végén fejezi ki ily módon elismerését azoknak, akik példamutató módon vigyázzák az itt élők és idelátogatók biztonságát, nyugalmát.


Tovább...
image
2017. december 11.

A Budapest VI. Kerületi Helyi Választási Iroda a 2018-2019. évi általános választások lefolytatásához szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezését várja. 

 


Tovább...
2017. december 11.

A hagyományoknak megfelelően az önkormányzat közbiztonsági alapítványa idén december 8-án jutalmazta meg a kerület tűzoltóit.

 


Tovább...
image
2017. december 09.

Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlésének rendelete, valamint Terézváros Önkormányzata Képviselő-testületének rendeletei értelmében 2017. december 11-étől a VI. kerület közigazgatási területén az alábbi parkolási közszolgáltatást érintő változások lépnek életbe:

 


Tovább...
2017. december 08.

Több zöldfelület, cserjék és igazi kerti hangulatot teremtő növények, pihenésre, üldögélésre csábító bútorzat lesz a megújuló Jókai téren. A gázszabályozó meglehetősen otromba felépítményének helyére vízjáték kerül, összhatásában egy tágasabb, rendezettebb park jön létre – hangzott el a tér átalakításáról szóló december 4-kei fórumon.


Tovább...
image
2017. december 07.

Kedves műsorral fogadták az óvodások és bölcsődések Hassay Zsófiát, Terézváros polgármesterét és Simonffy Márta alpolgármestert, akik december 5-én a Mikulás és a Jézuska futáraiként a Játékvár Óvodában adták át a kerület kisgyermekeket nevelő intézményeiből érkezett küldötteknek az önkormányzat ajándékát.


Tovább...
image
2017. december 05.

Egész estés programkínálattal ünnepelte első születésnapját a Rózsa utcai SportPont december 4-én.

 


Tovább...
image
2017. december 05.

Soron következő ülésén, november 30-án Terézváros képviselő-testülete egyebek mellett elfogadta az építészeti értékek védelmét is garantáló Arculati kézikönyvet.

 

 


Tovább...
image
2017. december 04.

Kisebb és nagyobb gyerekek látványos show-műsorával nyitott meg december 1-jén a Hunyadi téri jégpálya, ami februárig ingyenesen fogadja a terézvárosiakat.

 


Tovább...
image
2017. december 01.

Testvérvárosunkból, Kézdivásárhelyről érkezett kerületünkbe a napokban három óvónő azzal a céllal, hogy a terézvárosi pedagógusok munkáját tanulmányozzák négy napon át. A vendégek a sajátos nevelési igényű gyerekek felzárkóztatásához szükséges eszközöket is kaptak munkájukhoz.

 


Tovább...
image
2017. november 30.
elozo-oldal1 | 2 | ... | 153 | 154kovetkezo-oldal