Koszorúzással és rövid műsorral emlékeztek a terézvárosiak október 20-án az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire.

 


Tovább...
image
2017. október 20.

Október 27-én pénteken a Mária Rádió jótékonysági koncertet szervez. Az esemény helyszíne a Lehel téri Árpád-házi Szent Margit-templom. A program előtt szeretettel várnak mindenkit a 18 órakor kezdődő szentmisére, melyet Monostori László atya mutat be. 


Tovább...
2017. október 20.

Idősbarát önkormányzat címet kapott Terézváros. Az elismerést Hassay Zsófia polgármester vette át október 16-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

 

 

 


Tovább...
image
2017. október 16.

Október 14-15-én verőfényes jó időben, vidám hangulatban tölthették a hétvégét mindazok, akik kilátogattak a Terézvárosi Búcsú programjaira. Ragyogó napsütés, számtalan színes produkció, sok fellépő, valamint megannyi finomság várta mindazokat, akik ezt az eseményt választották hétvégére. 


Tovább...
image
2017. október 16.

A Terézvárosi Gondozó Szolgálat (TEGOSZ) október 13-án, az Idősek Világnapja alkalmából a Benczúr-ház dísztermében ünnepi ebéden látta vendégül az általa működtetett idősek klubjának tagjait.

 


Tovább...
image
2017. október 13.

Kedves Terézvárosiak!

Idén október 14-15-én tartjuk a nagy hagyománnyal rendelkező Terézvárosi Búcsút, melyre mindenkit szeretettel várunk. Ilyenkor adjuk át a kitüntetéseket mindazoknak, akik munkájukkal maradandó értékekkel gazdagították városrészünket.

A komoly hagyományokra visszatekintő rendezvényen különböző színpadi produkciók, kiállítás, fotószínház, gyermekjátékok szerepelnek, bemutatkoznak a kerület iskolái és óvodái, népszerű együttesek koncertjei gondoskodnak az egész napos szórakozásról. Az egész család számára izgalmas esemény idén is kézműves vásárral várja a közönséget.

 

 


Tovább...
2017. október 12.

240 éves Terézváros címmel helytörténeti kiállítás várja az érdeklődőket az Eötvös10 aulájában. A kiállítást október 10-én este hat órakor Maczó Balázs muzeológus, várostörténész nyitotta meg, aki a tárlatot maga rendezte Gyökhegyi Bánk és Saád József fotó- és térképgyűjteményének felhasználásával.

 


Tovább...
image
2017. október 11.

Papp László alpolgármester október 10-én este az Eötvös10 színháztermében megnyitotta az ingyenes lakossági tanfolyamok őszi szemeszterét. Idén októberben összesen 125-en ülnek be újra az iskolapadba.

 


Tovább...
image
2017. október 11.

Ketten tettek magyar állampolgársági esküt Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere előtt október 10-én.

 

 


Tovább...
image
2017. október 10.

Hassay Zsófia polgármester köszöntötte október 10-én a kerületben élő Gáspár Gyulát 90. születésnapja alkalmából.

 


Tovább...
image
2017. október 10.
elozo-oldal1 | 2 | ... | 150 | 151kovetkezo-oldal