Table './terezvaros_hu/access' is marked as crashed and should be repaired Hírek | Budapest Főváros Terézváros Önkormányzata

A magyar Tom Jonesként emlegetett előadóművész minden idegszálával közönségére koncentrál, számára rendkívül fontos, hogy műsora alatt a jelenlévők felhőtlenül jól szórakozzanak. Éppen ezért, a tavaly decemberben Hangulatok címmel megjelent lemezének új dalai között az örökifjú, világhírű walesi popénekes legnagyobb slágerei, a Delilah, a Sex bomb is helyet kaptak.

 

 

 


Tovább...
image
2017. április 29.

A Terézvárosi Szlovák Önkormányzat tartott táncházat április 27-én a Bajza Utcai Általános iskolában.

 


Tovább...
image
2017. április 28.

Minden eddiginél többen jöttek el április 22-én, a Hunyadi téren megrendezett virágosztásra.

 


Tovább...
image
2017. április 23.

A Föld napján a külföldi és budapesti zenészekből álló Hét Hat Club együttes muzsikált a Hunyadi téri zenepavilonban.

 


Tovább...
image
2017. április 22.

Bucsek Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya elismeréseket adott át a város közbiztonságáért dolgozó rendőröknek és a munkájukat segítő szervezeteknek a Teve utcai rendőrpalotában megtartott Szent György napi ünnepségen.


Tovább...
image
2017. április 21.

Elismerések és jutalmak átadásával fejezte ki köszönetét a kerületben élők biztonsága felett őrködők egész évi lelkiismeretes és áldozatos munkájáért Terézváros önkormányzata. Az  Eötvös10-ben megtartott, fogadással egybekötött ünnepségen az önkormányzat által alapított Szent György-díjat kiemelkedő teljesítményének elismeréseként Böőr Krisztián rendőr százados, a Szent Flórián-díjat pedig Stuhár János Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester vehette át.


Tovább...
image
2017. április 20.

Az elkövetkezendő napokban forgalomszámlálásra készüljenek a Hunyadi téri csarnok környékén közlekedő lakosok.


Tovább...
2017. április 20.

Kilencvenedik születésnapja alkalmából dr. Földes János professzort otthonában köszöntötte Matokanovic Lídia képviselő, a terézvárosi önkormányzat környezetvédelmi és civil kapcsolatok tanácsnoka. A jeles évforduló alkalmából – az ajándékok mellett – átadta Orbán Viktor miniszterelnök köszöntőlevelét, valamint Hassay Zsófia, Terézváros polgármesterének oklevelét.


Tovább...
image
2017. április 19.

A Magyar Hollywood Tanács, Terézváros önkormányzata és az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér közösen rendezett emlékező műsort kerületünk híres szülöttjének, a háromszoros Oscar-díjas Rózsa Miklós születésének 110. évfordulójára.

 


Tovább...
image
2017. április 19.

Terézváros képviselő-testületének soron következő, április 13-ai ülésén egyebek mellett beszámolt a kerületi rendőrkapitány, döntés született a veronai buszbaleset áldozataira emlékeztető kegyeleti hely kialakításáról és döntöttek a civil szervezetek támogatásáról is.

 


Tovább...
image
2017. április 19.
elozo-oldal1 | 2 | ... | 137 | 138kovetkezo-oldal